Radyoloji Anabilim Dalı uzmanlık eğitimi, akademik yıl başlangıcı olan 1 Ekimde başlar ve akademik yılın sona erdiği 31 Mayısa kadar devam eder. Uzmanlık eğitimi, seminerler, tanınız nedir?,  günlük olgu sunumları ve rotasyon içi eğitim olmak üzere değişik bölümleri kapsar.

Seminerler, tanınız nedir? ve günlük olgu sunumları, ekte ayrıntılı olarak gösterilen programa uygun olarak, pazartesi, çarşamba ve cuma günleri sabah 08:00-08:45 arası, Radyoloji Anabilim Dalı Seminer Salonu’nda yapılır. Uzmanlık öğrencilerinin bu eğitime devamı zorunludur.
Seminer konuları, veriliş tarihleri, konuşmacılar ve moderatörler ekteki sayfalarda sunulmuştur.

“Tanınız nedir?” bölümünde her ayın son Pazartesi günü tartışılmak üzere, her ay değişik bir seksiyon tarafından seçilerek 2 hafta öncesinde ilgili uzmanlık öğrencisine sunulan ve Radyoloji Anabilim Dalı’ndaki panoya asılarak diğer uzmanlık öğrencilerinin de katılımının sağlandığı olgular, tartışılır.

“Olgu sunumları” bölümünde, çarşamba ve cuma günleri değişik bir seksiyon tarafından, yeni olgulardan veya retrospektif olarak arşivden seçilen olgular, her hangi bir uzmanlık öğrencisiyle tartışılarak sunulan olgunun ön tanısı, ayırıcı tanısı ve tanıya yönelik yaklaşımları içeren son görüşlerin aktarılması amaçlanır.

Seksiyon içi eğitim ise, her seksiyonunun sorumlu öğretim üyesinin belirlediği program çerçevesinde yapılır.
İki yılda bir dönüşümlü olarak Radyoloji Fiziği ve Acil Radyoloji kursu yapılır.